Losby Gods

Losby Gods

Losby Gods - En særegen opplevelse En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg - et konferansehotell bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og kun 10 minutter fra Lillestrøm.

Losby Gods ligger 20 minutter fra Oslo sentrum og kun 10 minutter fra Lillestrøm som nå også "huser" Norges Varemesse. Underveis til hotellet reiser du gjennom et vakkert landskap med åker og eng. Vi er stolte av vår lange og tradisjonsrike historie på Losby Gods, og vi forteller gjerne historien.

Les mer om den spennende historien til Losby Gods.

Vel fremme på Losby Gods kan du benytte deg av et bredt spekter av aktiviteter både innendørs og utendørs, du kan nyte et smakfullt måltid i restauranten og nyte omgivelsene enten du kommer som kurs- og konferansedeltaker eller selskapsgjest.

Les mer om spennende aktiviteter og opplevelser på Losby Gods

På Losby Gods spiller individualitet og personlighet en stor rolle i dag som før. Våre søsterhotell er alle en del av De Historiske Hotel, og vi er både glade og stolte over å ha blitt tildelt Norsk Kulturarvs kvalitetsmerke Olavsrosa.

Les mer om De Historiske Hoteller her

Hovedaksjonær i Losby Gods eiendom er Olavsgaard Eiendom AS

Hjertelig velkommen til Losby Gods!

Tilbake til referanser