Holmenkollen Park Hotel Rica

Holmenkollen Park Hotel Rica

På Holmenkollen Park Hotel Rica i Oslo er det hotellrom for alle. Våre gjester er forskjellige, med ulike behov, og det gjenspeiles i rommenes størrelse, innredning og utrustning. Vi kan tilby hele 336 hotellrom og suiter innenfor følgende kategorier: standard hotellrom, superior hotellrom, de luxe hotellrom, junior-suiter og suiter.

Alle våre hotellrom har digital-TV/Internet, WLAN og ellers de fasiliteter man forventer i moderne hotellrom. De luxe-rommene og suitene er tilrettelagt for såvel arbeid som avkobling. Disse er lokalisert i den eksklusive fløyen av hotellet, og representerer alternativet for deg som virkelig søker noe annet enn et vanlig hotellrom. Her finner du kun det ypperste innen håndverk og design med store skrivebord, lekre bad og fantastisk utsikt. Noen av suitene har badstue eller boblebad, med glassvegg og utsikt over Oslo.

I forbindelse med VM på ski 2011 utvidet vi vår kapasitet med 115 rom i en ny hotellfløy. Rommene er oppkalt etter norske skihelter som Bjørgen, Northug og Oddvar Brå. Den store suiten oppkalt etter Bjørn Wirkola, går over to etasjer, med utendørs jacuzzi og en fantastisk utsikt.

Tilbake til referanser