Referanser

Hoteller som i dag bruker nøkkelkortholdere fra infocard.no

Holmenkollen Park Hotel Rica

Holmenkollen Park Hotel Rica

På Holmenkollen Park Hotel Rica i Oslo er det hotellrom for alle. Våre gjester er forskjellige, med ulike behov, og det gjenspeiles i rommenes størrelse, innredning og utrustning. Vi kan tilby hele 336 hotellrom og suiter innenfor følgende kategorier: standard hotellrom, superior hotellrom, de luxe hotellrom, junior-suiter og suiter.

LES MER
Farris Bad, Larvik

Farris Bad, Larvik

Farris Bad er med sitt 2500 kvadratmeter store, unike spa et fantastisk sted å hvile ut og få ny energi for det moderne mennesket. Velkommen til Farris Bad!

LES MER
Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo

Grand Hotel er hovedstadens mest ærverdige deluxe hotell, plassert som et landemerke midt på paradegaten Karl Johan.

LES MER
Lofoten SuiteHotel

Lofoten SuiteHotel

Et nytt hotellsegment i Nord-Norge og kanskje et av Norges mest spektakulære hotell-anlegg. Konseptet utvikles sammen med Best Western Svolvær Hotell Lofoten (som forøvrig også driver Lofoten SuiteHotel). Unik beliggenhet, fremtreden arkitektur og høy kvalitet vil kjennetegne suitehotellet.

LES MER
Anker Hostel, Oslo

Anker Hostel, Oslo

Anker Hostel er et moderne vandrerhjem som ligger sentralt i byen. Det tar ca 8 minutter å gå fra Oslo S, i tillegg går det buss?trikk mellom Jernbanetorget og Hausmanns gate (rett utenfor Anker).

LES MER
Bardøla Høyfjellshotell

Bardøla Høyfjellshotell

Bardøla Høyfjellshotell ligger idyllisk til på ski-eldoradoet Geilo i Buskerud fylke ved foten av Hallingskarvet. Vi er et hotell med lange tradisjoner som vi er opptatt av å holde ved like, og vi ønsker å gi deg som gjest et minneverdig opphold, enten du er her på ferie, eller på kurs og konferanse. Vi kan tilby gode hotellrom og koselige tømmerhytter for overnatting.

LES MER
Best Western Hotel Eyde, Danmark

Best Western Hotel Eyde, Danmark

BEST WESTERN Hotel Eyde er et privatejet hotel med en lang og stolt historie baseret på varme, personlig service og en helt unik atmosfære. Derfor tør vi godt garantere en unik og særlig hoteloplevelse, hvad enten du er her på gennemfart, i forretningsøjemed, eller for at nyde en afslappende ferie.

LES MER
Britannia Hotel, Trondheim

Britannia Hotel, Trondheim

Velkommen til Trondheims klassiske hotell Britannia Hotel er Trondheims mest ærverdige og klassiske hotell, og ligger meget sentralt plassert midt i Trondheim sentrum. Vårt innholdsrike hotell i Trondheim kan by på 247 ulike hotellrom, hvorav 31 nydelige suiter og forskjellige kunstner rom.

LES MER
Copenhagen Star Hotel, Danmark

Copenhagen Star Hotel, Danmark

Velkommen til Copenhagen Star Hotel Hvis du ønsker København lige ved døren, så er Copenhagen Star Hotel et godt valg. Beliggende i hjertet af Københavns Vesterbro - kun 100 meter fra Københavns hovedbanegård - er Copenhagen Star Hotel det ideelle udgangspunkt for dit hotelophold i København.

LES MER
Highland Hotel

Highland Hotel

I kremen av den norske fjellheimen, nærmere bestemt Geilo, ligger designhotellet Highland Lodge. Med en fantastisk beliggenhet, midt mellom Bergen og Oslo, er hotellet et naturlig utgangspunkt for unike fjellopplevelser året rundt. Herfra er det kort vei til flotte ski- og turløyper, og etter en aktiv dag kan du nyte hotellets flotte spa, bassengområde eller helt nye fitness rom. Unn deg tid til litt luksus i hverdagen, det er vel fortjent! Ta bil, buss eller tog til fjells, så legger vi de riktige rammene rundt oppholdet ditt!

LES MER
Hotel Du Nord, Danmark

Hotel Du Nord, Danmark

I hjertet af København 110 meter fra Hovedbanegården, og kun få minutters gang fra Tivoli ligger dette charmerende hotel. Den smukke bygning, som er fra 1882 gennemgik sidste år en total restaurering, og i dag fremstår hotellet som nyt med 65 store og komfortable værelser. Hotellet har en røgfri etage, der er ismaskiner på 2 etage, sprinkleranlæg, og videoovervågning af hotelområdet.

LES MER
Hotel Union, Geiranger

Hotel Union, Geiranger

Velkomen til Hotel Union Geiranger! Hotel Union Geiranger vert i dag drive av 4. generasjon Mjelva. I over hundre år har gjester kome hit for å overnatte ? og for å oppleve. Vi ynskjer deg varmt velkomen ? til eit komplett og moderne hotell, midt i eit verdskjent og vakkert fjordlandskap.

LES MER
Losby Gods

Losby Gods

Losby Gods - En særegen opplevelse En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg - et konferansehotell bare 20 minutters reise fra Oslo sentrum og kun 10 minutter fra Lillestrøm.

LES MER
Skarsnuten Hotel, Hemsedal

Skarsnuten Hotel, Hemsedal

Skarsnuten Hotel ligger mindre enn 50 meter fra skibakkene og heisene. Her tilbys moderne rom og leiligheter med gratis Wi-Fi og parkering. Alle rommene har TV, peis, badstue og 2 bad med dusj. Om vinteren har du tilgang til alle fasilitetene på Skarsnuten hotel, bland annet restaurant, bar og treningsenter. Rommene er lyse og moderne innredet med gode senger og god plass til klær og utstyr, fritt for vegg til vegg tepper. Det er tv på alle rom. Badene er flislagte med varmekabler, og innredet med enten badekar eller dusj.

LES MER